Man spiser godt i USA. Ikke bare kan man få meget god mad, der er også rigeligt af den. Det er store portioner, man får serveret. Heldigvis har mange restauranter såkaldte senior-menuer, hvor portionerne er lidt mindre. Det er som oftest tilstrækkeligt til danske maver.

USA FlagMorgenmad
På de fleste hoteller og moteller er morgenmad efterhånden blevet en del af værelsesprisen.

Det er typisk selvbetjening i et mindre rum ved receptionen, og udvalget er som regel forskellige slags juice, corn-flakes, toast, muffins og kaffe og the. Flere steder er der mulighed for at lave vafler, og en sjælden gang møder man varm grød eller specielle slags sandwiches, der kan varmes i en mikroovn.

Hvis man vil have ægte amerikansk morgenmad med pandekager, pølser, hashbrowns, omeletter og æg i forskellige afskygninger skal man finde en særlig morgenmadsrestaurant som f.eks. IHOP eller Kitchen Diary.

Det er ikke sund mad, men man skal prøve det et par gange under en 14 dages ferie.

Formiddagskaffen
Man kan godt trænge til en gang god kaffe op af formiddagen (eller om eftermiddagen). Starbucks er en kæde af kaffebarer, der findes overalt. De udspringer fra Seattle, og er kendt for et meget stort udvalg af forskellige kaffetyper. Det er ikke den billigste kaffe, men kvaliteten er høj.

Ellers kan man finde en kaffebar i et shopping-center og måske blive fristet af en Cinnamon-monster.

Frokost
Hvis det bare skal være lidt nemt og hurtigt, er Subway en god løsning. Det er en kæde af sandwich-restauranter, der findes overalt i USA. Man vælger mellem forskellige former for brød, og får så pålæg og salat efter eget ønske.

En anden løsning er at købe færdige sandwiches eller salater fra et supermarked.

Aftensmad
Amerikansk aftensmad er ofte steaks eller burgere. Eller hvad med en gang ægte amerikansk meatloaf.

MeatLoafKødkvaliteten er meget højere end vi er vant til i Danmark. Man kan få de mest fantastiske steaks på mange restauranter. En fremragende restaurant-kæde i det østlige USA og i Midtvesten er Longhorn Steakhouse. En anden kæde, der findes mere udbredt, er Lone Star Steakhouse.

Er man mere til mexicansk mad er On The Border eller Chili´s gode valgmuligheder.

Man skal også prøve en rigtig burger. Ikke fra McDonalds eller Burger King, men fra en rigtig restaurant. Cracker Barrel er en kæde af familierestauranter, der serveres god og solid mad til rimelige priser (eneste ulempe er, at man ikke kan få øl eller vin til maden).

Drikkevarer
Ligesom i Danmark er mikrobryggerier i fremmarch, og det kan anbefales at lede efter dem rundt omkring i landet. Mange steder findes de i kombination med en restaurant.

Drikkepenge
Husk så lige at prisen på menukortet er uden sales-tax og uden drikkepenge. Man kan roligt regne med at den endelige pris er +25%.